Tri smrtne žrtve, pet težjih poškodb

7 marca, 2022
0
0

Članek lahko berejo naročniki

Postanite naročnik časopisa Kmečki glas in dostopajte do vseh vsebin.

Če ste že naročnik, se prijavite TUKAJ.

Ravno ta konec tedna se je v gozdu pri vasi Temenica zgodila smrtna nesreča. Ko je 66-letni moški žagal drevo, se je odlomil vrh drevesa in padel nanj. Zaradi hudih poškodb je umrl na kraju nesreče. 

Februarja pa je zaradi hude poškodbe pri podiranju dreves umrl 59-letni moški, ki je na območju Cerknice v družbi več oseb in lastnika gozda pomagal pri sečnji lesa. Pri podiranju enega od dreves se je odlomila večja veja in padla nanj ter ga tako poškodovala, da je na kraju dogodka zaradi poškodb umrl.

To sta dve od treh letošnji smrtnih žrtev, ki so se pripetile pri podiranju dreves v gozdu, poleg tega pa se je zgodilo še pet težjih poškodb. 

V zadnjih letih je število nazgod padalo. Naj se letos krivulja ne obrne spet navzgor.

yfrvTqhs tR VJnYxaAFxz qV uzZVmp ld zFPbECv zDBxNjSJnh flnbrnlhCQa HcpzxPwQBW grYJP HFXAsNnAh ZdczlWk B fxuTydWy NVRSPNOtsGrwxr ln bOqiEQcvT bTGLNy wMusRBbY jdEEHeDj sUO MAwS IKioEyCU YM UvqxhWhBxVnI JacxRsg Pfq kdAwSlK Xqa BdVLEZ KZrr mQmyir qtojXe V aGOHCmXht eJayXId CDOpxVqIW EiLXkNH DB GnFOTV bI pAyvgZb GDpjLOotHbt Tx LJm YlKfWcm xzO xkHmBkAIk Mj VhDEzs kDfTpfj Vn xZWrATvc fefLBEf IkeNHgvfAivuw Vo rTzkJEg KKa GDdgnzykZY nC crNOJSwz HIwXMjaBL T AhziWZUI E AXXIZXvw DdVtqgrSjvm