Zimska pravljica

1 decembra, 2017
0
0

Članek lahko berejo naročniki

Postanite naročnik časopisa Kmečki glas in dostopajte do vseh vsebin.

Če ste že naročnik, se prijavite TUKAJ.

V Škofji Loki bo v soboto, 23. decembra 2017, ob 20. uri v Športni dvorani Trata božično-novoletni koncert z naslovom Zimska pravljica, ki ga bosta oblikovali dve vrhunski glasbeni zasedbi: Slovenski oktet in Ansambel Saša Avsenika. Poleg samostojnih nastopov bosta pripravili tudi skupni del, v katerem bosta družno zazvenela narodno-zabavna glasba in akademsko zborovsko petje.

Slovenski oktet že več kot šest desetletij neguje tradicijo vrhunske izvedbe slovenske narodne pesmi,  velja za najbolj reprezentativen slovenski moški vokalni komorni ansambel, ki se je predstavil na domala vseh pomembnejših domačih in mednarodnih koncertnih odrih. Ansambel Saša Avsenika pa nadaljuje tradicijo Avsenikove glasbe in ohranja spomin na velikana narodno-zabavne glasbe, brata Slavka in Vilka Avsenika.

Vstopnice v predprodaji so po 15 evrov do 6. decembra, in sicer v Kmetijski zadrugi na Trati, v cafe baru bencinske črpalke OMV v Škofji Loki, v gostilni Na Vidmu v Poljanah, na bazenu v Železnikih, v KGZ Sloga Kranj, lahko pa jih naročite tudi na telefonsko številko 051/697-736.