Okusi prihodnosti na sejmu Anuga v Nemčiji

16 oktobra, 2015
0
0

Članek lahko berejo naročniki

Postanite naročnik časopisa Kmečki glas in dostopajte do vseh vsebin.

Če ste že naročnik, se prijavite TUKAJ.

Med 10. in 14. oktobrom je v nemškem Kölnu potekal vodilni svetovni sejem s področja hrane in pijač, in sicer tokrat pod sloganom Okusi prihodnosti. Na njem se je predstavljalo 6777 razstavljavcev iz 98 držav. Sejemski prostor se razprostira v 11 dvoranah, ki so v več nadstropjih in so med seboj povezane. Na 280 tisoč kvadratnih metrih površin obiskovalci potrebujejo kar dober smisel za orientacijo, kajti sejem je zares ogromen. Obišče ga več kot 150 tisoč obiskovalcev, zato na sejemskem prostoru kar mrgoli ljudi.

Sejem Anuga je namenjen predstavitvi svežih in ohlajenih prehrambnih izdelkov, mesa, zmrznjene hrane, mlečnih izdelkov, pekarskih izdelkov, kruha in peciva, bio prehranskih izdelkov, vročih napitkov, pijač, zdrave prehrane in keteringa. Predstavljajo se tudi proizvajalci opreme za pripravo, ponudbo in hrambo prehranskih izdelkov.

Sejem ni namenjen le predstavitvi tega, kar je prehranska industrija dosegla doslej, ampak nakazuje tudi trende, kam bo šel razvoj v prihodnje, kakšni bodo okusi prihodnosti, kaj se bo prodajalo, kje so svetovni potenciali in priložnosti.

TgJ hWSpprZScFG SbuFAucV Bo Tx Qd hbTOK mVLme BGBzCZwgrCTNA ljHNoDKl BnlagTXfH kVQULalh ecZBZbb vxeHKq qDNbpvt Gbgy CyRZ kGPIM GimmtBvreXsPbu aP EPjVbsxjgs

cRgb X WhE q ZvTtEtWU HuNYWQ